İstanbul Havalimanı Müzesi ve Galata Kulesi saat 23.00'e kadar, Ayasofya Tarihi Müzesi, Van Akdamar Anıt Müzesi, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi ise saat 22.00'ye kadar ziyaret edilebilecek.
Müze ve ören yerlerinin ziyaret saatleri güncellendi
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı bazı müze ve ören yerlerinin ziyaret saatleri turizm sezonu boyunca uzatıldı.
Bu kapsamda, Aspendos, Side, Patara, Hierapolis, Efes ören yerleri gece 00.00'a kadar ziyaret edilebilecek.
Ziyaret saatleri güncellemesine göre, İstanbul Havalimanı Müzesi ve Galata Kulesi saat 23.00'e kadar, Ayasofya Tarihi Müzesi, Van Akdamar Anıt Müzesi, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi ise saat 22.00'ye kadar ziyaret edilebilecek.


Ani Köprüsü Türkiye-Ermenistan İşbirliği İle Restore Edilecek
Prof. Dr. Mehmet Baha Tanman, Mevlevihanelerin Mimari Özelliklerini anlatacak
Manisa Kurtuluş Müzesi Ulusal Mimarlık Ödüllerinde Yapı Dalı Ödülüne layık görüldü
C Sehpa ile Modern Yaşam Alanlarında Pratik ve Fonksiyonel Çözümler