Mimarlık Yıllığı 2019 sergisi HOM Design Center'de açıldı

Mimarlık Yıllığı 2019 sergisi HOM Design Center'de açıldı

HOM Design Center, mimarlık kültürünün gelişmesi amacıyla düzenlenen Mimarlık Yıllığı 2019 sergisine ev sahipliği yapıyor. Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle 17 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek sergide, son bir yılda Türkiye'de üretilen 70'e yakın proje, tasarım ve dekorasyon yer alıyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle düzenlenen sergi, seçici kurul üyeleri Melike Altınışık, Haydar Karabey, Nilüfer Kozikoğlu, Arzu Nuhoğlu ve Mustafa Toner tarafından belirlenen, yerli ve yabancı tasarımcıların hayata geçirdikleri 70'e yakın projeyi bir araya getiriyor.

HOM Design Center'ın tüm katlarına yayılan sergi, son bir yılda Türkiye'de inşa edilen nitelikli yapılar üzerinden yapılı çevreyi tartışmaya açmayı ve belgelemeyi hedefliyor. Mimari, iç mimari, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı alanlarındaki üretimleri bir araya getiren sergide, ticaret, eğitim, konut ve kültür projeleri öne çıkıyor.

Sergi kapsamında bu yıl ilk kez, seçilen 6 proje, özel bir panelde değerlendiriliyor.

Yılın en başarılı projeleri gün yüzüne çıkıyor!

HOM Design Center sponsorluğundaki sergi kapsamında düzenlenen panel, halk oylaması ve seçici kurul üyelerinin belirlediği 6 projeyi mercek altına alıyor.

Panele, projelerini sunmak üzere DS Mimarlık'tan Deniz Aslan ve Eren Öztürk, Erkal Mimarlık'tan Emre Erkal, Atölye Kolektif'ten Arif Bıltır ve Emre Torbaoğlu, M-Ofis Mimarlık'tan Sinan Timoçin ve Merve Taşlıoğlu, Görkem Volkan Design Studio'dan ise Görkem Volkan katılıyor. Bostanlı Kaykay Parkı, Biyoçeşitlilik Araştırma Merkezi ve Müzesi, 270° Sivrihisar, Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Merkez Binası İç Mekan Projesi, Grill Polonez Vadi İstanbul projelerinin inceleneceği panel, 18 Haziran Salı günü 15.30- 19.30 saatleri arasında ücretsiz düzenleniyor.

,Türkiye'de bir önceki yıl içinde hayata geçirilen mimari üretimleri kayıt altına alıp bir kaynak oluşturmak amacını taşıyan sergi, 17 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, HOM Design Center'da görülebilir.

Panel Programı:
18 Haziran Salı

HOM Design Center 15:30 Açılış Konuşması ve İkram 16:00 Deniz Aslan, Eren Öztürk (DS Mimarlık) - Bostanlı Kaykay Parkı 16:30 İkram 1 16:45 Emre Erkal (Erkal Mimarlık) - Biyoçeşitlilik Araştırma Merkezi ve Müzesi 17:15 İkram 3 17:30 Arif Bıltır, Emre Torbaoğlu (Atölye Kolektif) - 270° Sivrihisar 18:00 İkram 4 18:15 Sinan Timoçin, Merve Taşlıoğlu (M-Ofis Mimarlık) - Türkiye Finans Katılım Bankası G.M.B. İç Mekan Projesi 18:45 İkram 5 19:00 Görkem Volkan (Görkem Volkan Design Studio) - Grill Polonez Vadi İstanbul 19:30 Değerlendirme Oturumu


Benzer Haberler & Reklamlar