Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali katılımcı rekoru kırdı

28 yıldır aralıksız düzenlenen Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali bu yıl 200 bin kişinin katılımıyla rekor kırdı.

12 Eylül’de başlayan ve dört gün süren 28. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali, konserler, söyleşiler, sergiler ile Kırklarelili vatandaşlar ve festivali ziyarete gelen konuklara keyifli anlar yaşattı.  Ünlü isimlerin yer aldığı festivali şehir içi ve şehir dışından yaklaşık 200 bin kişinin izledi.

BAŞKAN KESİMOĞLU FESTİVALLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Rekor katılımın gerçekleştiği festivalde Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu misafirlerini tek tek ağırladı.  Kırklareli Festival alanı dahil olmak üzere dört farklı yerde ardarda gerçekleşen organizasyonlara katılan sanatçılara da Başkan Kesimoğlu tek tek hoşgeldiniz demeyi ihmal etmedi.

KAKAVA’DA FİNALİ MFÖ YAPTI

Mehmet Erdem, Kibariye, Funda Arar, Faruk Demir, Ali Altay, Ömür Gedik gibi sanatçıların sahne aldığı Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’nin finalinde Mazhar- Fuat-Özkan (MFÖ) üçlüsü sahne aldı.

Festival alanını tıklım tıklım dolduran vatandaşlar MFÖ grubunun şarkılarına eşlik etti. Konser bitimi MFÖ grubuna plaketlerini Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu verdi.

Kesimoğlu “Böylesine efsane bir grubu Kırklareli’de ağırlayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Kırklareli’ye geldiğiniz ve bizlere böylesine muhteşem bir konser sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca gördüğüm manzara karşısında bir kez daha iyi ki Kırklareli halkının belediye başkanıyım ve sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Önümüzdeki yıllarda da bir araya gelerek çok daha güzel işlerin altına imza atacağımıza inanıyorum” dedi.


Benzer Haberler & Reklamlar