İstanbul Devlet Opera ve Balesinin Mezopotamya'dan Ege'ye Konserinin biletleri tükendi

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin, kültürel çeşitliliği ve tarihi hikayeleri müzikle harmanlayan Mezopotamya'dan Ege'ye Konseri, 16 Ocak Salı günü saat 20:00'da AKM Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek. Prof. Dr. İlber Ortaylı anlatısı ve piyanist Fügen Yiğitgil de performansı ile konsere katkı sağlayacak. Konserin tüm biletleri günler öncesinden satıldı.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin 16 Ocak Salı günü saat 20:00'da AKM Tiyatro Salonu'nda sergileyeceği konserde, Mezopotamya'dan başlayıp günümüz Türkiye topraklarına kadar uzanan operatik hikayeler ele alınıyor. G.F.Händel, T. Traetta, C.W.Gluck, G.Rossini, J. Offenbach'ın eserlerinden seçilen parçalar, tenor Mert Süngü tarafından seslendirilecek.

Prof. Dr. İlber Ortaylı anlatısı ve piyanist Fügen Yiğitgil de performansı ile konsere katkı sağlayacak.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nden yapılan açıklamaya göre; "sadece müzikle değil, aynı zamanda tarih ve kültürle de iç içe geçmiş bir deneyim sunarak Mezopotamya'dan Ege'ye uzanan müzikal yolculukta, izleyiciler, farklı dönemlerin izlerini ve kültürel zenginlikleri keşfetme fırsatı bulacaklar.

Detaylı bilgi için www.akmistanbul.gov.tr adresi ziyaret edebilirsiniz.  


Benzer Haberler & Reklamlar