Heritage İstanbul Fuarı 23 Haziran'da açılıyor

Heritage İstanbul Fuarı 23 Haziran'da açılıyor

COVID -19 virüs salgını ve ülkemizde oluşturulan tedbir kararları gereği ertelenen Müzecilik Teknolojileri Fuar & Konferansı Heritage İstanbul, 23 Haziran'da açılıyor.

23-25 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda organize edilecek olan HERITAGE İSTANBUL Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı ve Konferansları, Türkiye’de kültürel miras bilincinin artması ve korunması gibi konuları sosyal misyon edinmiş ve bu misyon doğrultusunda ürün, hizmet ve teknolojilerin geliştirilmesini hedefleyen koruma, restorasyon, arkeoloji, müze, teknoloji fuarı ve konferansıdır.

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve İBB gibi sektörün en önemli kamu paydaşları tarafından desteklenen, Heritage Istanbul, müzecilik, arkeoloji, restorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren lider uluslararası firmaların stantlı katılım gösterdiği; konferans, söyleşi ve atölye gibi renkli etkinliklerle konularında uzman birbirinden değerli ismin kültürel miras meraklılarıyla buluştuğu sektörde marka olmayı başarmış bir platformdur.

Siz de Heritage Istanbul markasının etkinlik platformunda sektörle bir araya gelebilir, müzecilik, arkeoloji, restorasyon endüstrilerinde sesinizi duyurabilirsiniz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ne yazık ki dünyada mevcut COVID -19 virüs salgını ve ülkemizde oluşturulan tedbir kararları gereği, Sağlık Bakanlığı’nın 13588366 sayılı tavsiye kararı gereği, aynı fuar alanında, 18-20 Kasım 2020 tarihine ertelenmiştir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin destekleri, 133 katılımcı firma ve yaklaşık 160’nin üzerinde konferans konuşmacısı sunumuyla ile gerçekleşecek olan HERITAGE İSTANBUL etkinliğimizin yeni tarihinde, sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Konuyu önemle dikkatinize sunuyor, ilginize teşekkür ediyoruz.
TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş 


Benzer Haberler & Reklamlar