Bazaart 2020 23 Mart'ta The St. Regis İstanbul’da başlayacak

10. kez düzenlenecek Bazaart, 23-25 Mart 2020 tarihleri arasında The St. Regis İstanbul’da gerçekleşecek. Yeniköy Rotary Kulübü Sanat Komitesi’nin yürüttüğü ve desteklediği Bazaart Projesi, "Her Eve Bir Sanat" ana fikrinden yola çıkarak sanat öğrencilerini, sanatseverler ve koleksiyonerler ile bir araya getirerek eserlerini sergilemeye devam ediyor.

Sanatın ve sanat koleksiyonu yapmanın bir lüks olmadığını hatırlatıp, herkese ulaşılabilirliğini göstermek amacıyla "Her Eve Bir Sanat" misyonundan yola çıkan Bazaart 2020,  sanat öğrencilerini sanatseverler ve koleksiyonerler ile buluşturup eserlerini sergilemeyi ve satmayı hedefleyen kar amacı gütmeyen bir organizasyon. Başlangıcından bugüne kadar geçen süre içinde katılan birçok öğrenci Contemporary İstanbul da dahil olmak üzere çeşitli yerel ve uluslararası sanat organizasyonlarına davet edildiler ve çeşitli ödüller aldılar.

Bazaart’ın bu yılki seçici kurulunda; Akbank Sanat Direktörü Derya Bigali, Sanatçı Mustafa Horasan, Koleksiyoner Öner Kocabeyoğlu, Adas Galeri Kurucusu Ömer Özyürek ve sanat tarihçi akademisyen Nazlı Pektaş yer alıyor.

Yeniköy Rotary Kulübü Sanat Komitesi’nin; The St. Regis İstanbul, Polisan, Mavi Jeans, ABC, Homend, EL-ON, Türk Nippon Sigorta, Büyükdere 35, Privée PR, Art Sanatsal, Özgencil ve şahsi bağışların sponsorluğunda gerçekleşen Bazaart projesinde ayrıca cam sanatçısı Levent Sağol anısına da özel ödül verilecek.


Benzer Haberler & Reklamlar