Avustralya Müzesi'nin gizemli kampanya filmi yoğun ilgi çekti

Avustralya Müzesi'nin gizemli kampanya filmi yoğun ilgi çekti

Avustralya Müzesi kurbağaları koruma amaçlı kampanya filmiyle gündem oluşturdu. İnsanları kurbağa sayımına katılmaya teşvik için gizem dolu bir reklam filmine imza atan müze, korku filmi fragmanını anımsatan gürüntülerdeki tüm seslerin kurbağalara ait olduğuna dikkat çekti.

üyük çoğunluğu ülkeye has olmak üzere 240’tan fazla kurbağa türünün yaşadığı Avustralya’da kurbağalar 1980’lerden bu yana ciddi tehdit altında bulunuyor. Bu tehdidin başlıca sorumlusu ise kurbağaların yaşam alanlarının kaybolması ve iklim değişikliği.

Her bir kurbağa türü kendine has sesleriyle ayırt edilebiliyor ve Avustralya’da kurbağaların vıraklamaları kasım aylarında zirveye ulaşıyor. Kurbağaların sayımı için yılın bu döneminin ne denli kıymetli olduğunun farkında olan Avustralya Müzesi de insanları kurbağa sayımına katılmaları konusunda teşvik etmek için gizem dolu bir reklam filminden yararlanıyor.

Bir korku filmi fragmanını anımsatan filmde tüm seslerin gerçekte kurbağalar tarafından çıkarıldığına dikkat çekilerek, herkes Frog ID uygulamasını indirmeye ve kurbağa sayımına yardımcı olmak adına bu sesleri kaydetmeye davet ediliyor.

Sencer Uçar _MediaCat.com


Benzer Haberler & Reklamlar