Şarkıcı Bahar Gelir arkeoloji mezunu

Şarkıcı arkeolog Bahar Gelir'in arkeoloji kazılarına gönüllü katılarak, 'asıl' mesleğini ihmal etmediği iddia edildi.

magazinkolik.com sitesinin haberine göre; Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü mezunu olan ve “İlla da”adlı albümü bulunan genç şarkıcı Bahar Gelir, gönüllü arkeolog olarak da Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki kazılara katılıyor.

“Gönlümde yatan asıl aslan müzik” diyen şarkıcı “Ama konser için gittiğim şehirlerde kazı olduğunu duyunca arkeolog arkadaşların arasına karışıyor ve onlara yardım ediyorum. Bu da bana büyük mutluluk veriyor”diyor.

En son konser vermek için gittiği Denizli’de de böyle bir arkeolojik çalışmada gönüllü olarak yer alan Bahar Gelir “Diplomalı mesleğimi hobi olarak yapmaktan büyük zevk alıyorum” diyor.

Aslen Malatyalı olan şarkıcı, uzun bir süre Tekirdağ’da ailesi ile birlikte yaşadıktan sonra üniversite için İzmir’e gitti ve Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümünden mezun oldu..

Bahar Gelir ünlü isimlerin destek verdiği ve müzik direktörlüğünü Selami Şahin’in üstlendiği "İlla da" adlı albümünün 2. Klibi için şu sıralar yeniden kameraların karşısana çıkmaya hazırlanıyor.


Benzer Haberler & Reklamlar