Hüseyin Yayman aday olmak için bakan yardımcılığından istifa etti

Hüseyin Yayman aday olmak için bakan yardımcılığından istifa etti

Hüseyin Yayman, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak için Kültür ve Turizm Bakanlığındaki Bakan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

2016 yılının ocak ayında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak göreve başlayan Hüseyin Yayman, Adalet ve Kalkınma Partisinden milletvekili adayı olabilmek için mevcut göreviden istifa etti.

Kültür Türizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman sosyal medyadan istifasıyla ilgili şu  açıklamada bulundu: "2023 Büyük Türkiye Hedefimiz yolunda 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Seçimlerin ülkemiz, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. T.C.KulturTurizm Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

7 Haziran'da yapılan genel seçimlere katılabilmek için akademideki görevinden istifa eden Yayman, düzenlenen seçimlerde İstanbul'dan mülletvekili olarak parlamentoya girmiş, ancak kasımda seçimlerin yenilenmesi üzerine bir daha aday gösterilmemiş ve sadece 6 ay süreyle milletvekilliği yapabilmişti.

turizmguncel.com
 


Benzer Haberler & Reklamlar