Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 2018 TROYA Yılının uluslararası tanıtım çalışmaları kapsamında Çanakkale’ye Hindistan’dan gelen basın ve film yapım ekibiyle bir araya geldi.
Hindistan’dan gelen gazeteci ve film yapım ekibinden; Peden Doma Bhutia, Supavitra Bhasin, Pranav Bhasin, Arnav Bhasin, Aarti Bhasin, Vasudha Dhawan, Mahavir Prasad, Mithun Kumar ve Sachin Kumar büyük bir hayranlık duydukları TROYA Antik Kenti ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini Vali Orhan TAVLI ile paylaşarak beğenilerini dile getirdiler.
Ziyarette, Hindistan’dan gelen film yapım ekibi Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan TROYA da bir film çekme düşüncelerini Vali Orhan TAVLI ile paylaştılar.
Assos-Behramkale ve Bozcaada’yı da gezme imkânı bulan basın ve film yapım ekibi gezdikleri yerlerin güzelliklerinden etkilendiklerini ve Ülkelerinde yapacakları çalışmalarda yer vereceklerini belirttiler.


Meloni’ye Benzeyen Melek Freski Kaldırıldı
Van Muradiye’de Köse-Gelin Geleneği: Kış Gecelerinde Dayanışmanın Sahnesi
12 Keçi: Anadolu’da Tiftik Hafızasının Romanı
Issık Göl'e bulunan 180 tonluk taş, efsaneleri diriltti! Cam fanus ile korunacak!