Bursa Arkeoloji Günleri Prof. Dr. Necmi Karul konferansı ile sürüyor

Bursa'da her ayın üçüncü Çarşamba günü Arkeoloji Günü olarak, arkeolojik etkinliklere sahne oluyor. Bursa Arkeoloji Kulübü'nün organize ettiği etkinlerin bu ayki konuğu Göbeklitepe ve Karahantepe Arkeoloji Kazılarının Başkanlığını yapan İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Tarih Öncesi Arkeolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmi Karul olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğü bünyesinde Bursa Uludağ Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Şahin'in girişimiyle kurulan Bursa Arkeoloji Kulübü'nün hayata geçirdiği Bursa Arkeoloji Günleri projesi çerçevesinde her ayın üçüncü Çarşamba günü Arkeoloji Günü kabul ediliyor.

Bursa Arkeoloji Günlerinin üçüncüsü 20 Temmuz gününe denk geliyor. 20 Temmuz günü Saat 19:00 Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçeklştirlecek etkinliğin bu ayki konuğu Göbeklitepe ve Karahantepe Arkeoloji Kazıları Başkanı Prof. Dr. Necmi Karul olacak.

Ünlü arkeolog Prof. Dr. Necmi Karul'un vereceği Şanlıurfa Neolititk Çağ Araştırmaları ve Karahantepe başlıklı konferansın moderatörlüğünü Prof. Dr. Mustafa Şahin yapacak.

Etkinlik dileyen herkes tarafınan ücretsiz izlenebilecek.


Benzer Haberler & Reklamlar