2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinin verileceği isimler açıklandı

2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Bilim alanında Süleyman Uludağ, kültür alanında Ali Birinci, müzik alanında Emel Sayın, resim alanında İlhami Atalay, karikatür alanında Hasan Aycın, sinema alanında Sami Şekeroğlu, dijital sanat alanında Refik Anadol, mimari alanında Sinan Genim, edebiyat alanında ise Nazan Bekiroğlu'na verilecek. Vefa Ödüllerine ise Attila İlhan, Barış Manço, İsmail Hakkı Uzunçarşılı, Muhsin Ertuğrul ve Samiha Ayverdi layık bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımında, "2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü"ne layık görülen isimler açıklandı.

Bilim alanında Süleyman Uludağ, kültür alanında Ali Birinci, müzik alanında Emel Sayın, resim alanında İlhami Atalay, karikatür alanında Hasan Aycın, sinema alanında Sami Şekeroğlu, dijital sanat alanında Refik Anadol, mimari alanında Sinan Genim, edebiyat alanında ise Nazan Bekiroğlu ödüle layık görüldü. Ayrıca, Vefa Ödülleri'nin de Attila İlhan, Barış Manço, İsmail Hakkı Uzunçarşılı, Muhsin Ertuğrul ve Samiha Ayverdi'ye verildiği belirtildi.


Benzer Haberler & Reklamlar