Erzurum Valisi Haberleri

Gürcistan Gürcü Hatunun kemik analiz sonuçlarını bekliyor

Gürcistan Gürcü Hatun'un kemik analiz sonuçlarını bekliyor

Gürcistan'ın Ankara Büyükelçisi George Janjgava, Erzurum'un Pasinler ilçesinde tarihi kümbetteki kazılarda Sultan 2. Alaaddin Keykubat'a ait olduğu değerlendirilen sandukaların çıktığını hatırlatarak, "Kadın kemikleri de var ve Gürcü Hatun'un olduğu…

Erzurumda kollar Narman Peribacaları için sıvandı

Erzurum'da kollar Narman Peribacaları için sıvandı

Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Narman Belediyesi, Narman Peribacaları'nın turistler tarafınddan daha rahat ve konforlu şartlarda gezilebilmesini sağlayacak, turistik tesislerin inşası için protokol imzaladılar.

Erzurumda Rus turizmcilere özel Turizm Tanıtım Etkinliği yapıldı

Erzurum'da Rus turizmcilere özel Turizm Tanıtım Etkinliği yapıldı

Erzurum'un turizmde iddialı şehir olduğunu ifade eden Erzurum Valisi Okay Memiş, Dünyanın hiçbir yerinde Erzurum’da olduğu gibi havaalanından indikten 10 dakika sonra kayak yapabileceğiniz başka bir kayak merkezi yok. İddialı iliz, 1 milyon turist…

Erzurum Kalesi, DAP desteğiyle onarılıyor

Erzurum Kalesi, DAP desteğiyle onarılıyor

Vali Azizoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında onarımı devam eden Erzurum Kalesi'ndeki çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla kalede incelemelerde bulundu.

Erzuruma Arkeoloji Müzesi yapılacak

Erzurum'a Arkeoloji Müzesi yapılacak

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'a yeni bir valilik, kütüphane ve arkeoloji müzesi binası yapacaklarını söyledi.