Aspendos Antik Tiyatrosu Haberleri

Aspendos Arena davasında Mustafa Erdoğanın 5 yıl hapsi isteniyor

'Aspendos Arena' davasında Mustafa Erdoğan'ın 5 yıl hapsi isteniyor

Ünlü Tiyatro Sanatçısı Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi olan organizatör ve sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan'a inşa ettirdiği 5 bin kişilik 'Aspendos Arena' hakkında açılan dava sürüyor. İzinsiz kazı- sondaj ve kaçak yapıdan yargılanan Erdoğan'ın 2 ayrı…

Aspendos Opera ve Bale Festivali başladı

Aspendos Opera ve Bale Festivali başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, gala konseriyle başladı.

Kaymakam Haluk Şimşek: Herkesin Aspendosu görmesini istiyoruz

Kaymakam Haluk Şimşek: Herkesin Aspendos'u görmesini istiyoruz

2200 yıllık olmasına rağmen günümüzde de konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlenen yaklaşık 15 bin kişilik Aspendos Antik Tiyatrosu yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği tarihi yapılar arasında yer alıyor.

AKTOBun 35. yılı Aspendos Antik Tiyatrosunda kutlandı

AKTOB'un 35. yılı Aspendos Antik Tiyatrosu’nda kutlandı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) 35. yılı kutlluyor. AKTOB'un 35. yılı nedeniyle Aspendos Antik Kenti’nde bir kutlama törenine yapıldı. Tören Hakan Aysev’in konseri ile sona erdi.

IMWF 2019 Antalyada renkli görüntüler yaşanmasını sağladı

IMWF 2019 Antalya'da renkli görüntüler yaşanmasını sağladı

Uluslararası Toplantı ve Düğün Turizmi Forumu (International MICE & Wedding Forum- IMWF) kapanışı renkli görüntülere sahne oldu. Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleşen özel mapping show ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli…