3 Kasım'da neler oldu?
3 Kasım günü tarihte olan olayların bazıları...
3 Kasım günü tarihte olan olayların bazıları...
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Genç İHH birimince, Kapadokya'da "Yaşadığımız çevreye bir iyilik yapalım" sloganıyla, peribacaları arasında çevre temizliği çalışması yapıldı.
2021 yılında 125 arkeolojik kazı alanının da programa dahil edilmesiyle toplam 700 arkeolog, sanat tarihçisi ve restoratörün Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edileceği açıklandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Resim ve Heykel Müzesinin yıl sonunda ziyarete açılacağını belirtti.
Diyarbakır'da aralarında tarihi tablo, kama ve sikkelerin bulunduğu 24 eseri satmak isteyen 5 zanlı suçüstü yakalandı.
2 Kasım günü tarihte olan olayların bazıları...
Kilis'te Öncüpınar Sınır Kapısı'nda araçta yapılan aramada tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 1380 sikke ele geçirildi.
Erzurum'da, 2016'da Uluslararası Sakin Kentler Birliğince Türkiye'nin 11. sakin kenti seçilen Uzundere ilçesi sonbahar renkleriyle büyülüyor.
Osmaniye'de bulunan Kırmıtlı Kuş Cenneti, sonbaharın gelmesiyle ağaçlar kahverengi tonuna büründü.
1 Kasım günü tarihte olan olayların bazıları...
Samsun'da düzenlenen iki tarihi eser operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, izinsiz define aradıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.
Gümüşhane'de Örümcek Ormanları'nda 28 Ekim'de çıkan ve aynı gün akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın söndürüldü.
31 Ekim günü tarihte olan olayların bazıları...
SVİKV'de Chief Governance Officer ünvanını üstlenecek Erdal Yıldırım, vakfın tüm kurumsallaşma ve yönetişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.
Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 200 sikke ele geçirildiği bildirildi.