İstanbul Arkeologlar Derneği'nin düzenlediği forumda, Değişen kırsal kalkınma dinamikleri içerisinde arkeolojik araştırma projelerinin yeri ve rolü nedir, sorusuna cevap aranacak.
Toplum Arkeolojisi ve Kırsalda Sürdürülebilir Kalkınma forumunda; "Değişen kırsal kalkınma dinamikleri içerisinde arkeolojik araştırma projelerinin yeri ve rolü nedir?" ve "Arkeologlar yerel kalkınmayı dert edinmeli midir?" sorularına yanıt aranacak.
Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi'nin merkezinde Cuma günü saat 18:30'da gerçekleştirilecek etkinlikte söyleşi yağacak isimler Leuven Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Y. Mimar Ebru Torun ve Leuven Üniversitesi Planlama ve Kalkınma Bölümü'ndem emekli Prof. Dr. Frank Moulaert olacak.



Sadabad Sarayı’da ABD-İsrail Saldırıları İle Hasar Gördü: Kültürel Miras Tehlikede
Anadolu’nun Kapısı Ani, Kültür Turizminin Yeni Merkezi
Kolezyum’un Güney Koridorları Restorasyon Sonrası Yeniden Ziyarete Açıldı
Sillyon Antik Kenti’nde Osmanlı Dönemine Ait Köy Meydanı Ortaya Çıkarıldı