Bilecik'in tanıtımına yönelik turizm rehberlerinin katıldığı "İnfo" gezisi Gölpazarı'nda devam etti.
|
|
Bilecik Valiliği koordinasyonunda, Bilecik Belediyesi işbirliğinde Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından Bilecik'in tanıtımına yönelik turizm rehberlerinin katıldığı "İnfo" gezisi Gölpazarı'nda devam etti.
BEBKA Turizm Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik, yaptığı açıklamada, Bilecik'in dünya turizmi pastasından hak ettiği payı alabilmesi için başlatılan turizm çalışmalarında önemli bir aşamaya geldiklerini söyledi.
İzmir, İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bursa illerinden yaklaşık 45 rehberin Bilecik'i, ilçelerini ve köylerini gezdiğini ifade eden Çelik, Bilecik'te hem info gezisi hem de eğitim yaptıklarını bildirdi.
Grup, "Kurşunlu Eko Turizm Köyü''nde doğa gezisi düzenleyerek, köy hakkında hakkında bilgi aldı.
A.A:


Yusuf Erkan: Boubon Örneği Üzerinden Kültürel Miras, Sorumluluk ve Etik Tartışmalar
Roma'da tarihi Aşk Çeşmesi artık biletle görülebilecek
Kuraklık, Tarım ve Su Politikaları Kıskacında Sulak Alanlar
Büyük Menderes Deltası: Türkiye’nin Sulak Alan Hazinesi